Telefon
WhatsApp
5 yılda 5'inci kez birinci oldu

Şikayetvar tarafından gerçekleştirilen ve 1.5 milyonu aşkın müşteri memnuniyeti anketi baz alınarak hazırlanan “Müşteri Deneyim Endeksi” sonuçlarına göre verilen A.C.E. Awards, mükemmel müşteri memnuniyeti deneyimi sağlayan markalara takdim edildi. Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonuçlarına göre belirlenen kazananlar cevaplama hızı, şikâyet oranı, çözüm hızı, memnuniyet düzeyi, teşekkür oranı ve markayı tercih etme oranı gibi kriterler baz alınarak seçildi.

Dacia kazandığı bu ödül ile son beş yılda beş kez kendi kategorisinde müşteri deneyimini en iyi yöneten marka olma başarısını elde ederken, Renault ise A.C.E Awards'ta beşinci kez zirvede yer aldı. 

Törende Renault adına ödülü MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş alırken, Dacia adına ise MAİS Ticari Genel Müdür Yardımcısı Lucas Bellieud teslim aldı.

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş “Her zaman ifade ettiğim gibi, müşteri memnuniyeti en önemli hedeflerimizin başında geliyor. Şikayetvar A.C.E Awards'ta kendi kategorilerimizde lider seçilmekten büyük gurur duyuyoruz. Bu ödül, müşterilerimize sunduğumuz deneyimin ve kaliteli hizmetlerimizin bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Yaratıcı çözümlerimiz, yenilikçi iletişim kanallarımız ve müşterilere odaklı yaklaşımımızla sürekli olarak müşteri beklentilerini karşılamayı hedefliyoruz. Tüm ekibimizle birlikte, müşterilerimizi dinlemeye, onların geri bildirimlerini değerlendirmeye ve sürekli olarak kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Bu ödüller, bizi daha da motive ediyor ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunma konusunda ilham veriyor” dedi.

MAİS A.Ş., servis süreçlerini daha pratik hale getiren Renault ve Dacia Port uygulamaları, sosyal medya platformları, Diyalog ve Whatsapp Hattı iletişim kanalları üzerinden yapılan etkileşimlerle müşteri beklentileri hızlı bir şekilde karşılıyor.

Renault Dinliyor birimiyle müşteri bildirimlerini değerlendirilirken, şikayet yönetim ekibine ek olarak, sosyal medya ve dijital kanallar ekibiyle de kesintisiz hizmet sunularak müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulması hedefleniyor.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Toyota C-HR

Anket