BYD Türkiye’nin Pazarlama Direktörü Tilbe Polat Oldu
Sektörde 20 yıla yakın kariyeriyle dikkat çeken Tilbe Polat, tecrübesi ve uzmanlığıyla BYD markasının Türkiye’deki başarı hedeflerine önemli katkılar sağlayacak.
Dünyanın lider elektrikli araç üreticisi BYD, Türkiye yapılanmasında önemli bir ismi kadrosuna kattı. Sektörün deneyimli isimlerinden Tilbe Polat, BYD Türkiye’nin Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı. Sektörde 20 yıla yakın kariyeriyle dikkat çeken Tilbe Polat, tecrübesi ve uzmanlığıyla BYD markasının Türkiye’deki başarı hedeflerine önemli katkılar sağlayacak.
1980 yılında İstanbul’da doğan Tilbe Polat, eğitim hayatına Üsküdar Amerikan Lisesi’nde başladı. 2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji ve Sosyoloji Bölümleri’nde Çift Anadal programını başarıyla tamamlayan Polat, sektöre 2005 yılında Doğuş Otomotiv ile adım attı.
Gruba ait birçok farklı markada üst düzey görevlerde bulunan Polat, Temmuz 2018’den itibaren Volkswagen Binek Araç Pazarlama Müdürü olarak görev yapıyordu. BYD Türkiye ekibine katılan Polat, bu yeni görevinde markanın Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerine liderlik edecek.
Benzer Haberler
MG HS Hybrid+ Türkiye'de satışa sunuluyor
Otomobilin icadının 140'ıncı yılı
Eiektrikli otomobildeki voltaj ticari araçlarda yok
Elektrikli otomobilde hedef 250 bin adet
Büyük otomobil seviyoruz
Sınırlı sayıda üretilecek özel model
Citroen'in Fransa'dan sonra en büyük ikinci pazarı Türkiye
Oyak Renault 2025 yılında 387 bin araç üretti