Telefon
WhatsApp
 Corolla fiyat-performans otomobili mi?

İlk kez 1966 senesinde üretimine başlanan Corolla, 2021 yılında 12. neslinde 50 milyon adetlik satış rakamına ulaştı. Geçtiğimiz günlerde 'makyaj' operasyonuna uğrayan Corolla'nın elektrik destekli 1.8 litrelik aktarma organı 140 bg güç üretiyor. Markanın verdiği bilgiye göre yeniden tasarlanan güç kontrol ünitesi ve lityum iyon piller göre önceki batarya sistemine göre daha güçlü ayrıca 18 kg kadar daha hafiflemiş. İyileştirmelerin katkısıyla 1.8 litrelik sistemin 0-100 km/s hızlanması 1.7 saniye azalarak 9.2 saniye olmuş.

Toyota'nın uzun zamandır beklenen C segmentindeki SUV temsilcisi Corolla Cross kanalımızda tanıtmıştık. Videomuzda "yerden yüksek Corolla" başlığını kullanmıştık.

Toyota benzetmemizde bizi daha da haklı çıkartıp yeni Corolla'yı bir miktar alçaltarak ağırlık merkezini yere yaklaştırmış. Makyajlı Corolla Hibriti siz nasıl buldunuz? Genel olarak Corolla'nın fiyat-performans otomobili olması yorumuna katılıyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Lütfen Youtube kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın! Dünyadan en taze haberlere buradan ulaşabilirsiniz. Bizleri sosyal medya kanallarımızdan da takip edebilirsiniz.

Instagram: ElektrikliOtomobilHaber

Twitter: @ElektrikliH

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket