Telefon
WhatsApp
Yüzde 100 elektrikli otobüsünü Avrupa'da tanıtacak

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu’nun yüzde 100 elektrikli aracı Citivolt, nisanda Avrupa demo turu için yola çıktı. Isuzu Citivolt, Avrupa demo tur etkinlikleri kapsamında nisan ve kasım ayları arasında toplam 14 ülkedeki potansiyel kurumsal müşterileri ile buluşacak.

Anadolu Isuzu, Citivolt’un Avrupa demo turu kapsamındaki duraklarında müşteriler aracı yakından tanıma fırsatı sunacak. Citivolt, demo tur süresince izleyeceği rota üzerindeki durakları olan kentlerde belediye ve toplu taşıma şirketlerine yakından tanıtılacak. Bu sayede ziyaret edilen müşteriler, yüzde 100 elektrikli Citivolt’un yüksek performanslı, sessiz ve çevreci motorunu, teknolojik özelliklerini, yol tutuşunu, güvenliğini ve konforunu yakından deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Anadolu Isuzu geniş ürün yelpazesi, etkin satış sonrası hizmetleri, geniş bayi ve servis ağı ile yurtdışı pazarlardaki iddiasını her geçen yıl artırıyor. Anadolu Isuzu 300 bin metrekarelik alana sahip üretim tesislerinde terzi işi imalat modeli ile midibüs, otobüs ve kamyon segmentlerinde üretim yapıyor. Anadolu Isuzu bugüne kadar yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarlarda da önemli başarılar elde eden. 

Isuzu Citivolt, Avrupa demo turu kapsamında sıra ile Doğu Avrupa’da Romanya, Macaristan, Polonya, Bulgaristan, Litvanya, Sırbistan, Yunanistan, Batı Avrupa’da İspanya, Fransa, Portekiz, Belçika, Almanya, İsviçre, Avusturya, İtalya’da  dolaşacak ve 20 şehirde tanıtım aktiviteleri gerçekleştirecek. 

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket