Telefon
WhatsApp

Hakkımızda

150 yıllık bir geçmişe sahip otomotiv sektöründe devrim niteliğinde bir değişim yaşanıyor. Konvansiyonel motorlu araçlar yerini hibrit, plug-in hibrit ve yüzde 100 elektrikli otomobillere bırakıyor.

Dünyanın birçok yerinde dizel ve benzinli otomobillerin satışları yasaklanıyor. Hükümetler alternatif yakıtlarla çalışan çevreci araçların satışını destekliyor. Dizel motorlu otomobillerin üretimini durduran otomotiv firmaları hibrit ve elektrikli otomobillere yatırım yapıyor.

Avrupa’daki gibi olmasa da Türkiye’de de hibrit otomobil satışları artıyor. Elektrikli otomobillere olan ilgi büyüyor.

İşte bu noktada elektrikliotomobilhaber.com önemli bir boşluğu dolduruyor. Elektrikli otomobillerle ilgili yenilikler, teknolojik gelişmeler ve yeni modeller konusunda bilgilendiriyor. Hibrit, plug-in hibrit ve yüzde 100 elektrikli otomobiller dışında, elektrikli motosiklet, bisiklet ve scooter modelleriyle ilgili haberlere de yer veriyor. 

35 yıllık otomotiv gazetecisi Ufuk Sandık tarafından hazırlanan elektrikliotomobilhaber.com, takipçilerini otomotivin geleceğinde bir yolculuğa çıkarıyor.

Otomotiv dünyasının yeni trendi hibrit, plug-in hibrit ve elektrikli otomobilllerle ilgili yenilikleri, teknolojik gelişmeleri anlatıyor.

Sadece elektriklileri değil, otomotiv dünyasıyla ilgili tüm gelişmeleri de buradan takip edebilirsiniz. 

Gelecek elektrikli... Yolculuğun geleceğini bizimle izleyin.